Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση Για Τα 30 Χρόνια Του Δικτύου

Είμαστε χαρούμενες και χαρούμενοι που γιορτάζουμε τα τριακοστά γενέθλιά μας. Ασφαλώς, θα προτιμούσαμε μια ωραιότερη εποχή και δεν κρύβουμε ότι εργαστήκαμε για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, επίσης δεν κρύβουμε, ότι είμαστε κάπως ευτυχείς που, μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα, διατηρούμε τη μαχητικότητα και σώας τας φρένας μας. Είμαστε δε μαζί με εξαιρετικές συντρόφισσες και συντρόφους που συναντηθήκαμε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε το ταξίδι μας.

Εδώ, λοιπόν, στα τριάντα χρόνια μας, αρκετά μεγάλοι για να περιμένουμε αλλά και αρκετά μικροί για να μη βιαζόμαστε, κάνουμε τις «επετειακές» εκδηλώσεις μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και τα Τρίκαλα για να απολογίσουμε τη διαδρομή μας (τους σταθμούς, τα χαρακτηριστικά, τις συμμαχίες) και να περιγράψουμε την προοπτική μας (τα ανοιχτά μέτωπα, τις πρωτοβουλίες συντονισμού και συγκρότησης, τις αναγκαίες ιδεολογικοπολιτικές τομές).

Θέλουμε να συζητήσουμε με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συναντηθήκαμε σε αυτή τη διαδρομή, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις, είτε ανήκουν στο αριστερό είτε στον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο.

Στην Αθήνα η εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Δικτύου γίνεται την Παρασκευή 16 Ιούνη στις 7 μ.μ. στο Κηπάκι της Τσαμαδού στα Εξάρχεια. Τις αρχικές τοποθετήσεις θα κάνουν η Κυριακή Κλοκίτη, Στρατής Μπουρνάζος, Ηλίας Χρονόπουλος και Νίκος Γιαννόπουλος –ελπίζουμε να ακολουθήσουν πολλές παρεμβάσεις‒ , θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφίας και βιντεοπροβολή και η σεμνή τελετή θα ολοκληρωθεί με γλέντι μετά γουρνοπούλας.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και τα Κοινωνικά Δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου